BUTIK / KOZO NOTESBOG
ANG DE KOZO NOTES DER ER PÅ VEJ KOMMER HJEM I STARTEN AF JUNI 2024
Soft cardboard cover
White high quality paper
80 sheets, 80 gsm
Date line
Bronze spiral and details

KOZO NOTESBOG

KOZO Notesbog - KÆMPE UDVALG - er absolut en af markedes lækreste notesbog eller notesblok, om man så må sige. Samtlige 80 linierede sider i notesbogen har en datolinie øverst til højre, enkelt og praktisk. pRISER FRA KR. 19,95

KOZO Notesbog A4 Premium Submarine

KOZO Notesbog A4 Premium Submarine
KOZO Premium Notesbog er absolut en af de flotteste notesbøger på markedet. Det kraftige lærreds omslag med smukke detaljer i bronze og den kraftige topspiral, også i bronze, gør at den er perfekt at skrive og notere i, både når du har den liggende på knæet eller endda stående uden at have støtte. Og selvfølgelig en smuk indretningsdetalje til dit skrivebord. Det giver en luksuriøs følelse at skrive på det cremefarvede 100 g. papir. Samtlige sider i notesbogen har en datolinie øverst til højre, enkelt og praktisk. Matcher med alle andre KOZO skrivebordsartikler i samme farvenuancer.
100 gram cremefarvet papir
80 sider med linier
Kraftigt betræk med linnestruktur
Stilfulde detaljer i bronze
Datolinjer på hver side
 
Grønt har vundet indpas i en række sæsoner – og i en bredere vifte af nuancer! Men for forår/sommer 2023 vil de friskeste toner trække mod køligere niveauer. Behovet for grønt er så stærkt, at det uden tvivl vil påvirke mode og design! Men måske det vigtigste ved grønt er dets evne til at bringe glæde. Submarine har en kølig tone, som gør den til en perfekt stemningssætter. Inspirationen her handler mindre om natur, og mere om teknologi.
Nyhed
Tilbud
På lager (Levering: 3 dage)
89,95 49,95 DKK
stk.
KOZO Notesbog A4 Premium Submarine
RingPack | CVR: 17627155 | NATSVÆRMERVEJ 49, RØDOVRE - Danmark | Tlf.: 60811500 | ringpackinfo@gmail.com